klok

Timmerfabriek Vermeer is een modern en flexibel bedrijf dat met de tijd meegaat. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het produceren van kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien, ook voor overige machinale timmerwerken kunt u bij ons terecht.

pui bedrijf

Wij richten ons op kleine en grote bouw- en aannemersbedrijven, die korte communicatielijnen op prijs stellen. Particuliere klanten kunnen bij ons uiteraard ook terecht, echter wij beperken ons tot het aanleveren van producten. Het plaatsen en monteren zit niet in ons programma.

wat wij doen

Het vervaardigen van machinaal timmerwerk voor de luxe bungalows, standaard woningbouw en renovatie. Serie matig werk kunnen wij goed aan dankzij onze ruim opgezette fabriek en snelle routing binnen ons bedrijf.

toogwerk

Toogkozijnen en andere speciale kozijnen zijn voor ons geen uitzondering in ons productieproces.

Ria

Een goed kloppende en op orde zijnde administratie is heel belangijk. Hier worden o.a. de volgende werkzaamheden verricht : Calculaties, inkoop, facturatie en overige administratieve werkzaamheden.

Jan

Timmerfabriek Vermeer probeert de levertijden altijd zo kort mogelijk te houden. Onze planning spreekt met de klant een leverweek af, u kunt er dan ook vanuit gaan dat het in die week geleverd wordt.

Ons motto is afspraak = afspraak.

Kijk vooral even op onze site productie en projecten. Als u informatie wilt kunt u natuurlijk even een e-mail sturen via contact.